Kapat
paslanmaz korkuluk metre fiyatı

Paslanmaz Korkuluk Metre Fiyatı

304 kalite paslanmaz çelik ahşap tutamaklı merdiven korkuluğu imalatının yapılması gerekli atölye masrafları, kaynak, argon kaynağı, rozet, mafsal, somun, torna, freze, polisaj, metrik bağlantı elemanları, ufak malzemeler ve çelik cıvata kullanılması, imalat ve/veya malzemenin işyerine nakli, yerine montajı için inşaat yerindeki yükleme, yatay ve düşey taşıma, boşaltma, her türlü malzeme ve zayiatı, işçilik araç ve gereç giderleri ile KDV hariç, 1 metre fiyatıdır.

Paslanmaz çelik, çeliğin minimum %10,5 ilâ %11 arasında krom eklenerek elde edilen alaşımıdır.

Paslanmaz çelik, korozlanma veya paslanma yapmaz ve sıradan çelikler gibi üzerinde su lekeleri bırakmaz. Ancak tamamen leke geçirmez değildir, düşük oksijenli ve zayıf sirkülasyonlu ortamlar ile yüksek tuzluluk paslanmaz çeliği etkiler. Krom oranı ve pasivasyon oranı çeliğin korozyona ve pasa direnci belirler.

 

Detay Projesine uygun olarak paslanmaz çelikten mamul ø50lik (H:90cm) üst başlık borusu, ø40’lik ayak dikme boruları ve alt duvara tespit edilen çelik dübeli, üst başlık borusuna geçmesi için özel aksesuaralar, ayak dikme borularının parapete bağlandığı yerin paslanmaz çelik rozet ile kapatılması, üst boruya bağlandığı yerin özel döküm parçalarının torna ve frezede hazırlanarak ayarlanabilir (mafsal) parçaları ile birlikte paslanmaz çelik cıvata ve somunla üst başlığa bağlanması,10*20*10mm Paslanmaz U Cam altında ve üstünde kullanılacak, projesinde gösterilen ölçülerde parapete monte edilmiş ayak dikme borularının yapılması, dikme borularının arasına 8mm+8 mm temperli şeffaf camın monte edilmesi, montajı yapılan mekanın durumuna göre gerekli radüsün verilmesi (bükülmesi), montaj esnasında kaynak gören yüzeylerin taşlanması, parlatılması, paslanmaz çelik korkuluk yapılması için her türlü malzeme ve zayiatı, işyerinde yükleme, yatay ve düşey taşıma boşaltma, işçilik araç ve gereç giderleri, müteahhit karı ve genel giderler dahildir.

Ölçü: Malzemenin şantiye nakli, işçilik ,sarf malzeme, yatay ve düşey taşımaları dahil yapılan imalat mtl olarak ölçülür

Bu gönderiyi derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

4 Müşteri Yorumu

  • Cevapla
    Kanat K - Architect
    9 Şubat 2019 at 08:30

    Merhabalar,
    İstanbul yeni hava alanı için paslanmaz korkuluk temin edilecektir.
    Alttaki linkte dwg çizimi bulunan paslanmaz korkuluğa fiyat teklif vermeniz rica ediyoruz.

    Duvar tipi korkuluğun toplam metrajı – 14,72 mt
    Ayak tipi korkuluğun toplam metrajı – 10,28 mt

  • Cevapla
    Zeynep D
    27 Nisan 2019 at 08:48

    Merhaba,

    Amerikan Hastanesi için ekte fotoğrafını gönderdiğimiz drenaj çukurunun etrafına paslanmaz korkuluk yapılması talep edilmektedir.

    Sizleri hastanemize keşfe davet etmek isteriz.

  • Cevapla
    Rahmi K
    1 Nisan 2021 at 09:00

    Biz belirli aralıklarda müşterilerimiz için Ana Giriş Üstü aksamları Paslanmaz Çelik olan Cam Saçak alımı yapmaktayız ve şimdi 1000X2000 ebatlarında Cam Saçağa ihtiyacımız vardır.

    Sizlerden ricamız bize aksamları paslanmaz çelik olan Cam Saçak çeşitlerine göre ayrıntılı fiyat teklifi vermeniz dir ve karşılıklı memnun kalınması halinde siparişlerimizin bundan böyle sizinle devam etmesi olacaktır.

  • Cevapla
    Serdar Ö
    1 Nisan 2021 at 09:01

    Ekli resimde görüldüğü şekilde 1 adet Korkuluk camı patlamıştır. Detayları aşağıda yer almaktadır. Camın değişimi ile ilgili fiyat teklifi rica ederiz. İyi çalışmalar dileğiyle

    6+6 Temperli, oval korkuluk camı
    En 1626 mm
    Boy 1000 mm

  • Bir cevap yazın

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir